top of page

Retningslinjer cookies

Informasjonskapsler

 

Denne informasjonskapselpolicyen ("Policy") beskriver hva informasjonskapsler er og hvordan og hvordan de brukes av totenbadet.no -nettstedet ("Nettstedet" eller "Tjenesten") og eventuelle relaterte produkter og tjenester (samlet, "Tjenester") . Disse retningslinjene er en juridisk bindende avtale mellom deg (“Bruker”, “deg” eller “din”) og Totenbadet AS (“Totenbadet AS”, “vi”, “oss” eller “vår”). Hvis du inngår denne avtalen på vegne av en virksomhet eller annen juridisk enhet, representerer du at du har myndighet til å binde en slik enhet til denne avtalen, i så fall vil begrepene "Bruker", "deg" eller "din" referere til en slik enhet. Hvis du ikke har slik myndighet, eller hvis du ikke godtar vilkårene i denne avtalen, må du ikke godta denne avtalen og ikke få tilgang til og bruke nettstedet og tjenestene. Du bør lese disse retningslinjene slik at du kan forstå hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan informasjonen brukes. Den beskriver også hvilke valg du har tilgjengelig for å godta eller avslå bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og holder dine personlige data sikre, se vår personvernerklæring.

 

Hva er informasjonskapsler?

 

Informasjonskapsler er små biter av data lagret i tekstfiler som lagres på datamaskinen eller andre enheter når nettsteder lastes inn i en nettleser. De er mye brukt til å huske deg og dine preferanser, enten for et enkelt besøk (gjennom en "sesjonskake") eller for flere gjentatte besøk (ved bruk av en "vedvarende informasjonskapsel").

 

Session -informasjonskapsler er midlertidige informasjonskapsler som brukes i løpet av ditt besøk på nettstedet, og de utløper når du lukker nettleseren.

 

Vedvarende informasjonskapsler brukes til å huske preferansene dine på nettstedet vårt og forbli på skrivebordet eller mobilenheten din selv etter at du lukker nettleseren eller starter datamaskinen på nytt. De sikrer deg en konsekvent og effektiv opplevelse mens du besøker nettstedet og tjenestene.

 

Informasjonskapsler kan settes av nettstedet ("førsteparts informasjonskapsler") eller av tredjeparter, for eksempel de som serverer innhold eller tilbyr reklame- eller analysetjenester på nettstedet ("tredjeparts informasjonskapsler"). Disse tredjepartene kan gjenkjenne deg når du besøker nettstedet vårt og også når du besøker visse andre nettsteder. Klikk her for å lære mer om informasjonskapsler og hvordan de fungerer.

 

Hva slags informasjonskapsler bruker vi?

 

Vi bruker ikke informasjonskapsler for å spore bruk av internett eller nettsted, for å samle inn eller lagre din personlige informasjon eller av andre grunner. Vær imidlertid oppmerksom på at i noen land anses data som informasjonskapsel -ID -er som personlig informasjon. I den utstrekning vi behandler slike data som anses som personopplysninger, vil vi behandle dataene i samsvar med våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.

 

Endringer og rettelser

 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne policyen eller vilkårene knyttet til nettstedet og tjenestene når som helst etter eget skjønn. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen nederst på denne siden. Vi kan også gi deg beskjed på andre måter etter eget skjønn, for eksempel gjennom kontaktinformasjonen du har oppgitt.

 

En oppdatert versjon av disse retningslinjene trer i kraft umiddelbart etter at den reviderte policyen er lagt ut med mindre annet er angitt. Din fortsatte bruk av nettstedet og tjenestene etter ikrafttredelsesdatoen for den reviderte politikken (eller en annen handling spesifisert på det tidspunktet) vil utgjøre ditt samtykke til disse endringene.

 

Aksept av denne politikken

 

Du erkjenner at du har lest denne policyen og godtar alle vilkårene og betingelsene. Ved å gå til og bruke nettstedet og tjenestene godtar du å være bundet av disse retningslinjene. Hvis du ikke godtar å overholde vilkårene i disse retningslinjene, har du ikke autorisasjon til å få tilgang til eller bruke nettstedet og tjenestene.

 

Ta kontakt med oss

 

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående disse retningslinjene eller bruk av informasjonskapsler, oppfordrer vi deg til å kontakte oss ved hjelp av detaljene nedenfor:

 

https://www.totenbadet.no/kontakt

post@totenbadet.no

Badelandveien 74, 2833 Raufoss, Norge

 

Dette dokumentet ble sist oppdatert 9. august 2021.

bottom of page