top of page

Personvernerklæring

Personvernerklæring

 

Vi respekterer personvernet ditt og er forpliktet til å beskytte det gjennom vår overholdelse av denne personvernpolicyen ("Policy"). Disse retningslinjene beskriver typer informasjon vi kan samle inn fra deg eller som du kan gi ("Personlig informasjon") på totenbadet.no -nettstedet ("Nettstedet"), "Totenbadet AS" -applikasjonen ("Mobilapplikasjon") og eventuelle av deres relaterte produkter og tjenester (samlet, "tjenester"), og vår praksis for innsamling, bruk, vedlikehold, beskyttelse og avsløring av den personlige informasjonen. Den beskriver også hvilke valg du har tilgjengelig for vår bruk av dine personlige opplysninger og hvordan du kan få tilgang til og oppdatere den.

 

Disse retningslinjene er en juridisk bindende avtale mellom deg (“Bruker”, “deg” eller “din”) og Totenbadet AS (“Totenbadet AS”, “vi”, “oss” eller “vår”). Hvis du inngår denne avtalen på vegne av en virksomhet eller annen juridisk enhet, representerer du at du har myndighet til å binde en slik enhet til denne avtalen, i så fall vil begrepene "Bruker", "deg" eller "din" referere til en slik enhet. Hvis du ikke har slik myndighet, eller hvis du ikke godtar vilkårene i denne avtalen, må du ikke godta denne avtalen og ikke få tilgang til og bruke tjenestene. Ved å få tilgang til og bruke tjenestene, godtar du at du har lest, forstått og godtar å være bundet av vilkårene i disse retningslinjene. Denne policyen gjelder ikke praksis for selskaper som vi ikke eier eller kontrollerer, eller for enkeltpersoner som vi ikke ansetter eller administrerer.

 

Innsamling av personopplysninger

 

Du kan få tilgang til og bruke tjenestene uten å fortelle oss hvem du er eller avsløre informasjon som noen kan identifisere deg som en spesifikk, identifiserbar person. Hvis du imidlertid ønsker å bruke noen av funksjonene som tilbys i tjenestene, kan du bli bedt om å oppgi visse personlige opplysninger (for eksempel ditt navn og e-postadresse).

 

Vi mottar og lagrer all informasjon du bevisst gir oss når du fyller ut skjemaer på tjenestene. Når det er nødvendig, kan denne informasjonen inneholde følgende:

 

- Kontaktinformasjon (som e -postadresse, telefonnummer osv.)

- Grunnleggende personlig informasjon (for eksempel navn, bostedsland osv.)

 

Noe av informasjonen vi samler inn er direkte fra deg via tjenestene. Vi kan imidlertid også samle inn personlig informasjon om deg fra andre kilder, for eksempel offentlige databaser og våre felles markedsføringspartnere.

 

Du kan velge å ikke gi oss din personlige informasjon, men da kan du ikke dra nytte av noen av funksjonene på tjenestene. Brukere som er usikre på hvilken informasjon som er obligatorisk, er velkommen til å kontakte oss.

 

Personvern for barn

 

Vi erkjenner behovet for å gi ytterligere personvernbeskyttelse med hensyn til personlig informasjon vi kan samle inn fra barn under 13 år og ta mange spesielle forholdsregler for å beskytte deres personvern. Vi krever ikke noen personlig informasjon fra barn. Hvis du har grunn til å tro at et barn under 13 år har gitt personlig informasjon til oss gjennom tjenestene, kan du kontakte oss for å be om at vi sletter barnets personlige informasjon fra våre tjenester.

 

Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å overvåke barnas internettbruk og til å håndheve disse retningslinjene ved å instruere barna om aldri å gi personlig informasjon gjennom tjenestene uten deres tillatelse. Vi ber også alle foreldre og verger som overvåker omsorgen for barn, ta de nødvendige forholdsregler for å sikre at barna blir instruert om å aldri gi ut personlig informasjon når de er online uten deres tillatelse. Vi mener at foreldre og foresatte bør være involvert i barna sine online aktiviteter og foreslår at foreldre gjør sitt beste for å gi barna et trygt og vennlig nettmiljø.

 

Bruk og behandling av innsamlet informasjon

 

Vi opptrer som en behandlingsansvarlig og en databehandler når vi håndterer personopplysninger, med mindre vi har inngått en databehandlingsavtale med deg, i så fall vil du være behandlingsansvarlig og vi ville være databehandler.

 

Vår rolle kan også variere avhengig av den spesifikke situasjonen som involverer personlig informasjon. Vi opptrer i egenskap av en behandlingsansvarlig når vi ber deg om å sende inn dine personlige opplysninger som er nødvendige for å sikre din tilgang og bruk av tjenestene. I slike tilfeller er vi en behandlingsansvarlig fordi vi bestemmer formålene og midlene for behandling av personopplysninger.

 

Vi opptrer i egenskap av en databehandler i situasjoner når du sender inn personlig informasjon gjennom tjenestene. Vi eier, kontrollerer eller tar beslutninger om de innsendte personopplysningene, og slike personopplysninger behandles bare i samsvar med instruksjonene dine. I slike tilfeller fungerer brukeren som gir personlig informasjon som en dataansvarlig.

 

For å gjøre tjenestene tilgjengelige for deg eller for å oppfylle en juridisk forpliktelse, kan det hende vi må samle inn og bruke visse personlige opplysninger. Hvis du ikke gir informasjonen vi ber om, kan det være at vi ikke kan gi deg de forespurte produktene eller tjenestene. All informasjonen vi samler inn fra deg kan brukes til følgende formål:

 

- Opprett og administrer brukerkontoer

- Oppfyll og administrer bestillinger

- Levere produkter eller tjenester

- Send markedsføring og salgsfremmende kommunikasjon

- Svar på henvendelser og tilby støtte

- Kjør og drift tjenestene

 

Behandlingen av dine personlige opplysninger avhenger av hvordan du samhandler med tjenestene, hvor du befinner deg i verden, og hvis ett av følgende gjelder: (i) du har gitt ditt samtykke til ett eller flere spesifikke formål; (ii) informasjon er nødvendig for gjennomføringen av en avtale med deg og/eller for eventuelle forpliktelser før avtalen; (iii) behandling er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse du er underlagt; (iv) behandling er relatert til en oppgave som utføres i allmenn interesse eller under utøvelse av offentlig myndighet som er tillagt oss; (v) behandling er nødvendig for de legitime interessene som forfølges av oss eller av en tredjepart.

 

Vær oppmerksom på at under noen lovgivninger kan vi få lov til å behandle informasjon til du motsetter deg slik behandling ved å velge bort, uten å måtte stole på samtykke eller andre juridiske grunner. Uansett vil vi gjerne klargjøre det spesifikke juridiske grunnlaget som gjelder for behandlingen, og spesielt om levering av personopplysninger er et lovpålagt eller kontraktlig krav, eller et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt.

 

Avsløring av informasjon

 

Avhengig av de forespurte tjenestene eller etter behov for å fullføre en transaksjon eller tilby en tjeneste du har bedt om, kan vi dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, kontrakterte selskaper og tjenesteleverandører (samlet "tjenesteleverandører") som vi stoler på for å hjelpe deg med driften av tjenestene som er tilgjengelig for deg og hvis personvernregler er i samsvar med våre eller som samtykker i å følge retningslinjene våre med hensyn til personlig informasjon. Vi vil ikke dele personlig identifiserbar informasjon med tredjeparter og vil ikke dele informasjon med ikke -tilknyttede tredjeparter.

 

Tjenesteleverandører er ikke autorisert til å bruke eller avsløre informasjonen din, med mindre det er nødvendig for å utføre tjenester på våre vegne eller overholde lovkrav. Tjenesteleverandører får informasjonen de trenger bare for å utføre sine utpekte funksjoner, og vi gir dem ikke fullmakt til å bruke eller avsløre informasjonen som er gitt for egen markedsføring eller andre formål.

 

Oppbevaring av informasjon

 

Vi beholder og bruker dine personlige opplysninger i den perioden som er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, for å håndheve våre avtaler, løse tvister, og med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt ved lov i opptil 60 måneder.

 

Vi kan bruke aggregerte data fra eller inkorporere dine personlige opplysninger etter at du har oppdatert eller slettet den, men ikke på en måte som kan identifisere deg personlig. Når oppbevaringsperioden utløper, skal personopplysninger slettes. Derfor kan ikke retten til innsyn, retten til sletting, retten til utbedring og retten til dataportabilitet håndheves etter utløpet av oppbevaringsperioden.

 

Dataanalyse

 

Tjenestene våre kan bruke tredjeparts analyseverktøy som bruker informasjonskapsler, web-beacons eller annen lignende informasjonsteknologi for å samle inn standard internettaktivitet og bruksinformasjon. Informasjonen som samles inn brukes til å lage statistiske rapporter om brukeraktivitet, for eksempel hvor ofte brukerne besøker tjenestene våre, hvilke sider de besøker og hvor lenge, etc. Vi bruker informasjonen fra disse analyseverktøyene for å overvåke ytelsen og forbedre tjenestene våre. Vi bruker ikke tredjeparts analyseverktøy for å spore eller samle inn personlig identifiserbar informasjon om brukerne våre, og vi vil ikke knytte informasjon samlet fra de statistiske rapportene til noen individuell bruker.

 

Ikke spor signaler

 

Noen nettlesere har en ikke -spor -funksjon som signaliserer til nettsteder du besøker at du ikke vil at nettaktiviteten din skal spores. Sporing er ikke det samme som å bruke eller samle informasjon i forbindelse med et nettsted. For disse formålene refererer sporing til innsamling av personlig identifiserbar informasjon fra forbrukere som bruker eller besøker et nettsted eller en online tjeneste når de beveger seg over forskjellige nettsteder over tid. Hvordan nettlesere kommuniserer Ikke spor spor -signalet er ennå ikke ensartet. Som et resultat er tjenestene ennå ikke konfigurert for å tolke eller svare på Ikke spor spor -signaler kommunisert av nettleseren din. Likevel, som beskrevet mer detaljert i denne policyen, begrenser vi vår bruk og innsamling av din personlige informasjon.

 

Sosiale medier

 

Tjenestene våre kan inneholde funksjoner på sosiale medier, for eksempel Facebook- og Twitter -knappene, Del denne -knappene, osv. (Samlet "Sosiale mediefunksjoner"). Disse sosiale mediefunksjonene kan samle inn IP -adressen din, hvilken side du besøker i tjenestene våre, og kan sette en informasjonskapsel for at funksjonene til sosiale medier skal fungere skikkelig. Sosiale mediefunksjoner hostes enten av deres respektive leverandører eller direkte på våre tjenester. Dine interaksjoner med disse funksjonene i sosiale medier er underlagt personvernerklæringen til deres respektive leverandører.

 

Lenker til andre ressurser

 

Tjenestene inneholder lenker til andre ressurser som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for personvernpraksis for slike andre ressurser eller tredjeparter. Vi oppfordrer deg til å være oppmerksom når du forlater tjenestene og til å lese personvernerklæringene for hver ressurs som kan samle inn personlig informasjon.

 

Informasjonssikkerhet

 

Vi sikrer informasjon du gir på dataservere i et kontrollert, sikkert miljø, beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vi opprettholder rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak i et forsøk på å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, modifisering og avsløring av personopplysninger i vår kontroll og varetekt. Imidlertid kan ingen dataoverføring over Internett eller trådløst nettverk garanteres.

 

Derfor, mens vi streber etter å beskytte dine personlige opplysninger, erkjenner du at (i) det er sikkerhets- og personvernbegrensninger på Internett som er utenfor vår kontroll; (ii) sikkerheten, integriteten og personvernet til all informasjon og data som utveksles mellom deg og tjenestene ikke kan garanteres; og (iii) slik informasjon og data kan sees eller manipuleres under transport av en tredjepart, til tross for best mulig innsats.

 

Brudd på data

 

I tilfelle vi blir klar over at sikkerheten til tjenestene er blitt kompromittert eller at brukerens personlige informasjon er blitt avslørt til ikke -relaterte tredjeparter som følge av ekstern aktivitet, inkludert, men ikke begrenset til, sikkerhetsangrep eller svindel, forbeholder vi oss retten til å ta rimelig passende tiltak, inkludert, men ikke begrenset til, etterforskning og rapportering, samt varsling til og samarbeid med rettshåndhevende myndigheter. I tilfelle databrudd, vil vi gjøre en rimelig innsats for å varsle berørte personer hvis vi mener at det er en rimelig risiko for skade på brukeren som følge av bruddet eller hvis varsel er påkrevd på annen måte ved lov. Når vi gjør det, vil vi legge ut en melding om tjenestene.

 

Endringer og rettelser

 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne policyen eller vilkårene knyttet til tjenestene når som helst etter eget skjønn. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen nederst på denne siden. Vi kan også gi deg beskjed på andre måter etter eget skjønn, for eksempel gjennom kontaktinformasjonen du har oppgitt.

 

En oppdatert versjon av disse retningslinjene trer i kraft umiddelbart etter at den reviderte policyen er lagt ut med mindre annet er angitt. Din fortsatte bruk av tjenestene etter ikrafttredelsesdatoen for den reviderte retningslinjen (eller en annen handling spesifisert på det tidspunktet) vil utgjøre ditt samtykke til disse endringene. Imidlertid vil vi ikke, uten ditt samtykke, bruke dine personlige opplysninger på en måte som er vesentlig annerledes enn det som ble oppgitt da dine personlige opplysninger ble samlet inn.

 

Aksept av denne politikken

 

Du erkjenner at du har lest denne policyen og godtar alle vilkårene og betingelsene. Ved å få tilgang til og bruke tjenestene og sende inn informasjonen din godtar du å være bundet av disse retningslinjene. Hvis du ikke godtar å overholde vilkårene i disse retningslinjene, har du ikke autorisasjon til å få tilgang til eller bruke tjenestene.

 

Ta kontakt med oss

 

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående disse retningslinjene, informasjonen vi har om deg, eller hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, oppfordrer vi deg til å kontakte oss ved hjelp av detaljene nedenfor:

 

https://www.totenbadet.no/kontakt

post@totenbadet.no

Badelandveien 74, 2833 Raufoss, Norge

 

Vi vil prøve å løse klager og tvister og gjøre alle rimelige anstrengelser for å respektere ditt ønske om å utøve rettighetene dine så raskt som mulig og uansett innenfor de tidsfristene som er gitt av gjeldende databeskyttelseslover.

 

Dette dokumentet ble sist oppdatert 9. august 2021.

bottom of page